Sök lediga uppdrag för vintern och våren

Nya uppdrag kommer in löpande för vintern och våren. Vi samarbetar med samtliga regioner, ett stort antal kommuner samt de främsta privata vårdgivarna och universitetssjukhusen och har alltid en stor variation av vårduppdrag. Här publiceras bara ett axplock, kika vidare eller kontakta oss.

Se alla aktuella uppdrag

Attraktiva hyruppdrag inom vårdbemanning

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Spännande möjligheter i vinter och vår

Få bättre balans mellan arbete och fritid – du kan arbeta heltid, deltid eller vad som passar ditt livspussel. Med oss har du möjlighet att arbeta extra utöver ditt ordinarie arbete eller som fast anställd. Vi har många spännande, förmånliga och välbetalda uppdrag. Våra erfarna och personliga konsultchefer hjälper dig med allt och är din sparringpartner med ditt bästa i fokus. 

Arbeta som konsult för Sverek

Letar du efter rätt kompetens?

Låt oss ta hand om allt! Vi på Sverek har lång erfarenhet av att bistå med vårdbemanning och fast vårdrekrytering. Vi är en trygg partner som hjälper er när behovet uppstår och vet precis vad ni behöver utifrån vår långa erfarenhet med rutinerade konsulter. Hos oss har ni en pålitlig kontakt som tar hand om allt så att ni kan fokusera på viktigare saker.

Vi hjälper dig hitta rätt personal

Nytt och noterbart

Möt Rebecca - vår alldeles egna energiknippe och konsultchef

Vad är det roligaste med ditt jobb?
– Att varje dag känns meningsfull! Det känns meningsfullt att bidra till en mer tillgänglig vård för samhället i kombination med tacksamma konsulter som upplever bättre livskvalitet i sina skräddasydda uppdrag. Win-win!

Hur skulle du beskriva Sverek med ett ord?
– Måndagsglädje! Jag får mina kickar av att ha flera bollar i luften och lära mig nytt, Sverek är väldigt bra på att fylla den rollen. Jag älskar mitt jobb och känner aldrig den såkallade ”måndagsångesten”. Fantastiska kollegor, stimulerande utmaningar och ständig utveckling är helt enkelt ett bra recept på måndagsglädje.

Läs mer om att bli konsult

Vår flock blir större - ny satsning på djursjukvård!

Med vår senaste satsning på djursjukvård har vi välkomnat en skicklig grupp av veterinärer och djursjukvårdsexperter till vår flock. De delar vår kärlek och omsorg för alla fyrbenta vänner och kommer att arbeta hand i tass med oss för att säkerställa den bästa möjliga vården. Tillsammans med privatpraktiker och djursjukhus runt om i landet fortsätter vi att försäkra oss om att våra djur får de lyckliga, friska liv de förtjänar.

Arbeta som konsult  

Vi hjälper dig hitta rätt personal

Ett nytt äventyr till Norge kan bli verklighet med oss

Du som är läkare eller sjuksköterska och bor i Sverige eller Norge har möjlighet att arbeta på hyruppdrag i Norge med oss. Allt det praktiska som resa och boende kan vi ta hand om. Du behöver ingen erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via eget företag.

För att arbeta i Norge måste du ha norsk legitimation samt norskt specialistbevis inom din specialitet. Vi kan stå för kostnaden av  legitimation ifall du som konsult blir utbokad via oss. Det är bra att göra din ansökan så fort som möjligt då det kan ta en tid innan det är klart och du får grönt ljus att börja arbeta.

Läs om hur du går tillväga här

Våra expertisområden

Upptäck hur vi kan stödja just dina karriärsmål, välj yrkesområde nedan.

Referenser

Se alla våra referenser

Vanliga frågor


Är jag försäkrad när jag arbetar via Sverek?
Inom vilka kompetenser har ni uppdrag i Norge?
Var i landet har ni uppdrag?
Vad erbjuder Sverek mig som kund?
Vad innebär konsultrollen för mig som läkare?
Hur får man högst lön som hyrläkare och hyrsjuksköterska?

Följ oss på Instagram