Spännande hyruppdrag som medicinsk sekreterare

Medicinsk Sekreterare

Hitta spännande hyruppdrag som medicinsk sekreterare

Genom att engagera dig hos oss får du tillgång till varierande och meningsfulla arbetsuppgifter som utmanar och utvecklar din professionella kompetens. Varje Medicinsk Sekreterare är en nyckelperson i vårt team och vi aktivt stödjer din personliga och yrkesmässiga tillväxt.

Möjligheterna med att arbeta för Sverek

Att bli en del av vårt team som Medicinsk Sekreterare innebär att du ansluter dig till en arbetsplats som inte bara erkänner utan även värdesätter den unika roll och betydelse du har i samhället. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där din passion för att stödja andra får möjlighet att blomstra och där du har verktygen för att skapa positiva förändringar.

Vi tror också starkt på att skapa en balanserad arbetsmiljö där du kan trivas och uppnå välmående. Om du letar efter en arbetsplats där din insats som Medicinsk Sekreterare uppskattas och där du kan göra en verklig skillnad, då är vi det optimala valet för dig.

Med mer än 15 års erfarenhet är Sverek en pålitlig partner när det gäller bemanning inom vård och omsorg. Vi har framgångsrikt stöttat sjukhus, kommunala enheter och andra vårdinrättningar genom att tillhandahålla kompetent vårdpersonal. Oavsett om du är ny som konsult eller saknar erfarenhet från tidigare konsultuppdrag, ger vi dig möjligheten att själv välja mellan anställning eller att arbeta som egen företagare.

Med oss har du möjlighet att arbeta extra utöver ditt ordinarie arbete eller som fast anställd. Läs mer om hur ett samarbete med oss kan kan se ut nedan.

Bemanningsuppdrag   Fast anställning

Så här går det till

  1. Vill du veta mer?
    Gör en enkel intresseanmälan här. Det tar under en minut.
  2. Konsultchef svarar inom en arbetsdag
    En konsultchef ringer dig för att berätta mer om Sverek, lyssna in dina önskemål och berätta mer om våra uppdrag.
  3. Rätt uppdrag för dig
    Känns allt bra utifrån ert samtal ser vi till att boka rätt uppdrag för dig, utifrån dina önskemål.

Fyll i intresseanmälan

Konsultchefer för dig som är Medicinsk Sekreterare

Rebecca Wikström

Rebecca Wikström

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter
Hampus Vajizovic

Hampus Vajizovic

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter
Hanna Brundin

Hanna Brundin

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter