Få en sund balans mellan arbete och fritid.

Lång erfarenhet av bemanning och fast rekrytering till vård och omsorg

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning och fast rekrytering till vård och omsorg. I över 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare och sjuksköterskor.

Vi hette tidigare Svensk Läkarrekrytering och vår VD Björn Lindtorp är själv läkare. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag. Som konsult hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Sverek har erfarna, professionella och personliga konsultchefer som hjälper dig som arbetar på hyruppdrag med allt praktiskt som t ex bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank, coach och mentor och han/hon har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Vad innebär det att arbeta för Sverek?

Bemanningsuppdrag

Läs mer om hur det går till att bli konsult för bemanningsuppdrag, hur du kan utvecklas i din roll och få mer balans mellan arbete och fritid. Framförallt så får du reda på hur våra erfarna professionella och personliga konsultchefer hjälper dig med allt praktiskt och är din sparringpartner. Tillsammans går ni igenom allt och kommer ni överens om vilka uppdrag som passar dig bäst.

Arbeta som konsult på bemmaningsuppdrag

Fast anställning

Vår ambition är att guida dig till din framtida karriär genom fasta anställningar hos våra samarbetspartners. Vårt nätverk omfattar verksamheter inom vård, socialt arbete och life science. Vårt urval av uppdrag grundas alltid på dina färdigheter, erfarenheter och personliga drivkrafter. Vi strävar efter att knyta samman dig med verksamheter som inte bara matchar din kompetens, utan även skapar en företagskultur där du kan trivas och prestera på bästa sätt.

Fast anställning

Våra områden