Vi ger dig möjligheten att få en sund balans mellan arbete och fritid.

Lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg. I över 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare och sjuksköterskor.

Vi hette tidigare Svensk Läkarrekrytering och vår VD Björn Lindtorp är själv läkare. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag. Som konsult hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Sverek har erfarna, professionella och personliga konsultchefer som hjälper dig som arbetar på hyruppdrag med allt praktiskt som t ex bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank, coach och mentor och han/hon har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Attraktiva hyruppdrag inom vård & omsorg

Välkommen med en intresseanmälan.