Meningsfulla hyruppdrag för dig som psykolog

psykolog

Din partner för att hitta givande hyruppdrag som psykolog

Att söka jobb som psykolog hos oss innebär inte bara att bli en del av ett professionellt och engagerat team utan också att dra nytta av våra dedikerade konsultchefer. Genom att arbeta med oss får du tillgång till välbetalda uppdrag som är skräddarsydda för din kompetens och erfarenhet. Vi prioriterar att erbjuda attraktiva arbetsvillkor för att säkerställa din trivsel och motivation.

Tillgång till varierande och attraktiva uppdrag

Att engagera dig hos oss som psykolog betyder att du blir en del av en arbetsplats som inte enbart erkänner utan också värdesätter den unika roll och betydelse du innehar i samhället. Vi strävar efter att forma en arbetsmiljö där din passion för att stödja andra får utrymme att blomstra, och där du har verktygen för att skapa positiva förändringar.

Varje psykolog utgör en nyckelperson i vårt team, och vi är aktivt engagerade i att stödja din personliga och yrkesmässiga tillväxt. Vi tror dessutom starkt på att skapa en balanserad arbetsmiljö där du kan trivas och uppnå välmående.

Med mer än 15 års erfarenhet är Sverek en pålitlig aktör inom bemanning för vård och omsorg. Vi har med framgång försett sjukhus, kommunala enheter och andra vårdinrättningar med skicklig vårdpersonal. Oavsett om du är ny som konsult eller saknar tidigare erfarenhet, ger vi dig flexibiliteten att själv välja mellan anställning eller att arbeta som egen företagare. När du är en del av Sverek har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig och ger en grundlig introduktion till ditt nya uppdrag, vilket gör att du är i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Med oss har du möjlighet att arbeta extra utöver ditt ordinarie arbete eller som fast anställd. Läs mer om hur ett samarbete med oss kan kan se ut nedan.

Bemanningsuppdrag   Fast anställning

Så här går det till

  1. Vill du veta mer?
    Gör en enkel intresseanmälan här. Det tar under en minut.
  2. Konsultchef svarar inom en arbetsdag
    En konsultchef ringer dig för att berätta mer om Sverek, lyssna in dina önskemål och berätta mer om våra uppdrag.
  3. Rätt uppdrag för dig
    Känns allt bra utifrån ert samtal ser vi till att boka rätt uppdrag för dig, utifrån dina önskemål.

Fyll i intresseanmälan

Konsultchefer för dig som är psykolog

Rebecca Wikström

Rebecca Wikström

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter
Hampus Vajizovic

Hampus Vajizovic

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter
Hanna Brundin

Hanna Brundin

Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter