Hyr ut din bostad till Sverek

Vill du hyra ut din bostad till en seriös partner och samtidigt bidra till en positiv arbetsmiljö för vår fantastiska vårdpersonal? Hör av dig till oss!

Bekymmersfri uthyrning

Vi söker möblerade boenden med utrustat kök till våra vårdhjältar för arbete på annan ort. Allt inom Sverige, Norge och Danmark är av intresse för både korta och långa hyresperioder.

Vi har ett dedikerat team som tar hand om allt det praktiska åt dig som värd, från att erbjuda marknadsmässiga hyror baserat på platsen för din bostad till att betala hyran i förskott för din trygghet. Vi har ett lättanvänt avtal och vårt erfarna team finns alltid till hands för att svara på frågor, både före, under och efter hyresperioden. Låt oss göra din uthyrningsupplevelse smidig och bekymmersfri med Sverek!

Hur går det till? Enkelt!

Är du intresserad av att hyra ut din bostad och vill veta mer? Kontakta oss via mail koordinator@sverek.se med följande information så hör vi av oss:

  1. Prisbild: Ange den månadshyra du önskar för din bostad
  2. Bilder på din bostad: Skicka gärna med bilder som visar olika rum och vinklar av din bostad för att ge våra konsulter en tydlig bild av boendet
  3. Beskrivning av lägenheten: Förse oss med en kortfattad beskrivning av lägenheten, inklusive antal rum, storlek och eventuella speciella egenskaper
  4. Allmän information som är bra att veta: Dela med dig av information om parkeringsmöjligheter, avstånd till centrum och bekvämligheter, kommunikationen med kollektivtrafik samt om det finns regler eller specifika förutsättningar för boendet som till exempel husdjurspolicy.

Vi ser fram emot att skapa ett fantastiskt samarbete där vi tillsammans kan bidra till det viktiga arbetet med att erbjuda högkvalitativ vård i hela Norden.

Sverek – Bemanningsglädje i Norden!

Vi är stolta över att vara ett stort bemanningsföretag inom hälso- och sjukvårdssektorn i Norden. Vårt fantastiska team av sjuksköterskor, läkare och vårdexperter utför spännande uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. För att göra deras arbetsliv ännu mer fantastiskt är vi alltid på jakt efter hemtrevliga bostäder. Kanske har just du den perfekta bostaden?

Ditt stöd gör skillnad – Tack för att du är med!

Ditt stöd betyder inte bara mycket för oss på Sverek, utan det gör också en verklig skillnad för vårt dedikerade vårdteam. Tack för att du överväger att vara en del av vår positiva resa – vi ser fram emot att skapa glädje och framgång tillsammans!