Jobba som konsult för Sverek

Du kan känna dig trygg när du jobbar för Sverek

När du jobbar som konsult för Sverek har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb. Du kan vara trygg med att vi alltid arbetar för ditt bästa och du kan fokusera på ditt arbete.

Varför du som konsult ska välja oss

Balans mellan arbete och fritid

Som konsult kan du välja hur mycket du vill arbeta och hur du vill arbeta. Du kan arbeta mycket under en period för att sedan ta långledigt, arbeta varannan vecka för att kunna umgås med barnen om du är ”varannan-vecka-förälder” eller kanske arbeta på nätterna för att frigöra dagarna.

Uppdrag som matchar dina önskemål

Svereks konsultchefer hjälper dig som konsult med allt praktiskt som bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är ditt bollplank och tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Möjligheter att utvecklas

När du arbetar som konsult för Sverek har du förutom bra ersättning och villkor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll i den riktning du vill genom olika uppdrag, nya kollegor, arbetssätt, rutiner och miljöer.

Hur funkar det?

  1. Du gör en intresseanmälan och en konsultchef kontaktar dig inom en arbetsdag. Tillsammans kommer ni fram till vilket uppdrag som passar dig.
  2. Efter sedvanlig referenstagning bokas du in på uppdrag.
  3. Du tidrapporterar och får en väl tilltagen ersättning utbetald.

 

Fyll i intresseanmälan

Som konsult får du

  • Spännande och välbetalda uppdrag. Hur mycket du tjänar beror på en rad olika faktorer men generellt kan man säga att lönen-arvodet är det dubbla jämfört med fast anställdas.
  • Schyssta, förmånliga villkor. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till flexibla pensionslösningar som kan anpassas efter dina behov och önskemål.
  • Trygghet. Du är försäkrad till och från arbetet. Vi har även försäkring för de eventuella skador du kan ådra dig i arbetet. På arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.
  • Service, stöd & support genom personlig kontakt med din konsultchef. Din konsultchef arbetar alltid för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på ditt uppdrag.
  • Varierat och utvecklande arbete. Du kan ägna mer tid åt patienterna och mindre tid åt administration.
  • Valfrihet & flexibilitet. Du får möjlighet att själv styra över din fritid och arbetstid.
  • Möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling för din egen utveckling.

Vilket uppdrag passar dig?

Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi har alltid en stor variation av vårduppdrag i hela Sverige samt Danmark och Norge. Några av dem presenteras här på vår hemsida men gör en intresseanmälan för att försäkra dig om att få skräddarsydda uppdrag som passar just dig.

Arbeta nattpass

Vår konsult delar med sig om hur du bäst hantera hunger och sömn när du arbetar nattpass.

Läs mer