Arbeta som konsult på bemmaningsuppdrag

Du kan känna dig trygg när du arbetar för Sverek

Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte.

Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb. Du kan vara trygg med att vi alltid arbetar för ditt bästa och du kan fokusera på ditt arbete.

Balans mellan arbete och fritid

Som konsult kan du välja hur mycket du vill arbeta och hur du vill arbeta. Du kan arbeta mycket under en period för att sedan ta långledigt, arbeta varannan vecka för att kunna umgås med barnen om du är ”varannan-vecka-förälder” eller kanske arbeta på nätterna för att frigöra dagarna. Du kan arbeta heltid, deltid eller när du känner att du vill arbeta extra utöver ditt ordinarie arbete.

Uppdrag som matchar dina önskemål

Våra erfarna professionella och personliga konsultchefer hjälper dig med allt praktiskt som bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank och coach och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Möjligheter att utvecklas

När du arbetar som konsult har du förutom bra ersättning och villkor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll när du möter nya kollegor, arbetssätt, rutiner och miljöer.

Att söka jobb som konsult hos Sverek

  1. Du gör en intresseanmälan och en konsultchef kontaktar dig inom en arbetsdag. Tillsammans kommer ni fram till vilket uppdrag som passar dig.
  2. Efter sedvanlig referenstagning bokas du in på uppdrag.
  3. Du tidrapporterar och får en väl tilltagen ersättning utbetald.

 

Fyll i intresseanmälan

Som konsult får du:

Spännande och välbetalda uppdrag. Hur mycket du tjänar beror på en rad olika faktorer men generellt kan man säga att lönen-arvodet är det dubbla jämfört med fast anställdas.

Schyssta, förmånliga villkor. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till flexibla pensionslösningar som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Trygghet. Du är försäkrad till och från arbetet. Vi har även försäkring för de eventuella skador du kan ådra dig i arbetet. På arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Service, stöd & support genom personlig kontakt med din konsultchef. Din konsultchef arbetar alltid för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på ditt uppdrag.

Varierat och utvecklande arbete. Du kan ägna mer tid åt patienterna och mindre tid åt administration.

Valfrihet & flexibilitet. Du får möjlighet att själv styra över din fritid och arbetstid.

Möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling för din egen utveckling.

Vilket uppdrag passar dig?

Söker du ett långt eller kort uppdrag, hel – eller deltid? Vi har uppdragen. Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder ute på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Några av dem presenteras här på vår hemsida men gör en intresseanmälan för att försäkra dig om att få skräddarsydda uppdrag som passar just dig.

Arbeta nattpass

Vår konsult delar med sig om hur bäst hantera hunger och sömn när du arbetar nattpass.

Läs mer