Sverek stödjer

Vi på Sverek är engagerade i att göra en positiv skillnad i samhället genom vårt välgörenhetsarbete. Genom att samarbeta med och stödja organisationer som Rädda Barnen, Blodcentralen och Läkare Utan Gränser strävar vi efter att bidra till att skapa en bättre och mer hållbar värld för alla.

Blodomloppet

Sverek stödjer Blodomloppet och blodgivningen genom att bland annat delta i loppet. Vi har även tagit policybeslut att stödja blodgivning på arbetstid, vilket gör det möjligt för våra medarbetare att rädda liv även under arbetsdagen. Tillsammans med Blodcentralen arbetar vi för att så många som möjligt ska bli blodgivare och bidra till att rädda liv.

Läs mer

Vi räddar liv på arbetstid

Utöver vårt deltagande i Blodomloppet har Sverek tagit ett viktigt steg genom att implementera en policy för att stödja blodgivning på arbetstid. Detta initiativ ger våra medarbetare möjlighet att lämna blod på arbetstid vilket är en del av vårt åtagande för att göra en positiv inverkan i samhället.

Läs mer

Läkare Utan Gränser

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Genom vårt stöd till Läkare Utan Gränser är vi stolta över att bidra till deras ovärderliga arbete med att tillhandahålla medicinsk hjälp och lindra lidande runt om i världen.

Läs mer

Rädda Barnen

I December 2023 bidrog vi med en julgåva till Rädda Barnen för att stödja deras viktiga arbete och kunna bidra till att skapa ljus och hopp för barn som befinner sig i svåra situationer. Denna julgåva kommer att göra skillnad genom att tillhandahålla mat, varma kläder och skapa tryggare platser där barn kan växa upp. Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. Pengarna används där behoven är som störst och där deras experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen.

Läs mer