Jobba som hyrläkare i Danmark

Arbeta i Danmark som konsult hos Sverek

Sverek är en ledande aktör inom vårdbemanning i Norden och erbjuder flexibla uppdrag för dem som vill utvecklas i sin yrkesroll. Sverek erbjuder attraktiva arbetsvillkor, inklusive en konkurrenskraftig lön, flexibla schemalösningar och möjligheten att arbeta mer kliniskt än vad som är vanligt i Sverige.

Jobba som hyrläkare i Danmark - Långvariga uppdrag

Just nu har vi attraktiva uppdrag för läkare i Danmark. Att jobba som hyrläkare i Danmark via Sverek innebär mer tid för kliniskt arbete och färre administrativa uppgifter. Vi erbjuder flera långvariga uppdrag på minst 6 månader vilket möjliggör en långsiktig stabilitet för den som önskar. Gällande språket är många termer detsamma som i Sverige och personalen har en god förståelse för Svenska. Vi hjälper till med dansk auktorisation vid behov.

Intresseanmälan

Sök bland våra lediga uppdrag för Danmark här eller gör en intresseanmälan nedan så hör vi av oss..

Vårt erbjudande - Konkurrenskraftig lön och låg skatt

Sverek erbjuder dig som läkare attraktiva arbetsvillkor och förmåner, flexibla schemalösningar och en konkurrenskraftig lön. Dessutom kan du dra nytta av den förmånliga danska skatten för högutbildade nyckelpersoner enligt den danska expertskatten. Hos oss väljer du huruvida du föredrar att arbeta som anställd eller som egen företagare.

Enkel process och fullt stöd - Vi hjälper dig med dansk auktorisation

Hos Sverek får du en egen kontaktperson som står till ditt förfogande för att hjälpa dig med alla frågor och behov inför och under din tid i Danmark. Vi tar hand om allt det praktiska, från resor, möblerat boende till dansk auktorisation och språkkurs vid behov. Med Sverek blir din övergång till att arbeta i Danmark blir smidig.

Sverek - Ett tryggt bemanningsföretag i Danmark

Att vara en del av Sverek och vårt team innebär att du väljer en arbetsplats som värdesätter ditt bidrag till samhället och jobbar för en hållbar vård och omsorg. Vi strävar efter att skapa en miljö där din passion för att hjälpa andra får utrymme och där du kan bidra med positiv förändring. Genom att arbeta i Danmark som konsult hos oss får du tillgång till mångsidiga och meningsfulla arbetsuppgifter, unika möjligheter att utveckla din kompetens i den riktning du önskar samt ger dig större frihet att anpassa arbetslivet efter dina önskemål.

Gör en intresseanmälan

Har du några frågor? Kontakta mig

Marcus Eklundh

Marcus Eklundh

Områdeschef läkare