Kontakta oss på Sverek

Jag söker kontakt med

För dig som älskar att arbeta. För dig som älskar att vara ledig.

Sverek har erfarna, professionella och personliga konsultchefer som hjälper dig som bemanningssjuksköterska och hyrläkare med allt praktiskt som t ex bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank, coach och mentor och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Har du några frågor? Kontakta oss på info@sverek.se

Vanliga frågor & svar

Är jag försäkrad när jag arbetar via Sverek?

Ja, vi har försäkring för dig till och från arbetet. Vi har även försäkring för de eventuella skador du kan ådra dig i arbetet. På arbetet är har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten. 

Betalar ni in till min pension när jag arbetar som konsult i vården via er?

När du är anställd via oss betalar vi självklart in arbetsgivaravgifter och då även allmän pensionsavgift. Vi erbjuder även andra flexibla pensionslösningar och trygga villkor.

En annan sjuksköterska har fått högre lön av er än vad jag blivit erbjuden, varför?

Ersättningen till dig som bemanningssjuksköterska via oss beror på flera faktorer. Var ska du arbeta, när ska du arbeta, behöver du boende? Vad har du för specialistkompetens och annan erfarenhet? När skedde inbokningen? Akuta behov kan ibland ersättas högre än planerade. På grund av ovanstående och en del andra faktorer kan en sjuksköterska ibland få en ersättning som skiljer sig något från en annan kollega. 

Har ni kollektivavtal för mig som bemanningssjuksköterska eller bemanningsläkare?

Vi har kollektivavtalsliknande lösningar, fast med betydligt bättre ersättningsvillkor. Dessutom har vi kompletta försäkringar och erbjuder flexibla pensionslösningar och trygga villkor.

Hur får jag högst lön som sjuksköterska?

En  hyrsjuksköterska eller bemanningssjuksköterska hos oss ofta får 50-100 % högre lön än som fastanställd sjuksköterska inom region och kommun.
Högst lön som hyrsjuksköterska får du genom att vara flexibel avseende bemanningsuppdragen du tar. Om du väljer ett uppdrag med mycket OB-tid kan du som stafettsjuksköterska få väldigt hög lön.

Hur får man högst lön som hyrsjuksköterska?

En  hyrsjuksköterska hos oss ofta får 50-100 % högre lön än som fastanställd inom region och kommun.
Högst lön  får du genom att vara flexibel avseende bemanningsuppdragen du tar. Om du väljer ett uppdrag med mycket jour, OB-tid kan du få väldigt hög lön.