Din pålitliga partner för fast vårdrekrytering

Stort kontaktnät av både konsulter och vårdgivare

Genom vår långa erfarenhet inom vårdbemanning har vi på Sverek ett stort kontaktnät av både konsulter och vårdgivare vilket ger oss mycket goda förutsättningar i vårt arbete att hitta rätt position utifrån dina önskemål och preferenser. Vår ambition är att guida dig till din framtida karriär genom fasta anställningar hos våra samarbetspartners. Vårt nätverk omfattar verksamheter inom vård, socialt arbete och life science.

Genom att välja att söka jobb via Sverek öppnas inte bara dörrar till en bredd av lediga positioner runt om hela Sverige, du får också personlig handledning genom hela rekryteringsprocessen.

Stegen i en rekryteringsprocess

Vi är medvetna om att valet av rätt arbetsplats inom sjukvården är en avgörande resa. Hos oss har vi utformat en transparent och effektiv rekryteringsprocess som vi vill dela med dig. Nedan följer de steg som du kommer att gå igenom:

 1. Första kontakt: Din resa börjar med att du tar kontakt med oss. Du delar med dig av din kompetens och dina önskemål, och vi lyssnar noggrant för att förstå hur vi bäst kan stödja din karriär inom sjukvården.
 2. Intervju: Vi träffas för en intervju. Detta är tillfället då vi lär känna dig närmare och diskuterar din erfarenhet samt dina mål inom sjukvården. Vi strävar efter att förstå hur vi kan hitta det bästa matchande jobbet för dig.
 3. Matchning: Baserat på vår diskussion börjar vi söka efter en tjänst som matchar din kompetens och dina mål. Vi strävar efter att hitta den rätta platsen där du kan blomstra och göra en meningsfull insats.
 4. Behörighetskontroll: Vi genomför nödvändiga kontroller för att säkerställa din legitimitet som sjukvårdspersonal. Detta inkluderar verifiering hos IVO och HOSP samt kontroll av din legitimation.
 5. Referenstagning: Vi kontaktar dina referenser för att få en bättre förståelse för din professionella bakgrund och färdigheter inom sjukvården. Dessa referenser stärker din profil i rekryteringsprocessen.
 6. Presentation: När vi har en komplett bild av dig och din kompetens, presenterar vi dig för arbetsgivaren. Vi delar din profil och erfarenhet, och fokuserar på hur väl du passar för den aktuella tjänsten.
 7. Löneförhandling: Om det finns en ömsesidig matchning mellan dig och arbetsgivaren, inleds diskussionen om lönen. Vi strävar efter att uppnå en överenskommelse som speglar din kompetens och erfarenhet.
 8. Avtal: När både du och arbetsgivaren är överens om lönen och andra detaljer, är det dags att underteckna det formella avtalet. Denna handling markerar början på din nya resa inom sjukvården.

Fyll i intresseanmälan

Din perfekta arbetsplatsmatchning

Vårt urval av uppdrag grundas alltid på dina färdigheter, erfarenheter och personliga drivkrafter. Vi strävar efter att knyta samman dig med verksamheter som inte bara matchar din kompetens, utan även skapar en företagskultur där du kan trivas och prestera på bästa sätt.

Upptäck fasta tjänster med Sverek

 • Vi stöttar dig genom hela processen,
 • Vi assisterar dig i att hitta den mest lämpliga arbetsgivaren, baserat på din erfarenhet och dina önskemål
 • Vi erbjuder dig en omfattande lista av tillgängliga positioner att välja mellan,
 • Vårt stora kontaktnät inom vård, life science och socialt arbete är till din fördel.

Har du några frågor? Kontakta oss

Marcus Eklundh

Marcus Eklundh

Områdeschef läkare
Sebastian Almgren

Sebastian Almgren

Konsultchef läkare