Arbeta som konsult för Sverek

Bemanningsuppdrag

Läs mer om hur det går till att arbeta för Sverek och bli konsult för bemanningsuppdrag, hur du kan utvecklas i din roll och få mer balans mellan arbete och fritid. Framförallt så får du reda på hur våra erfarna professionella och personliga konsultchefer hjälper dig med allt praktiskt och är din sparringpartner. Tillsammans går ni igenom allt och kommer ni överens om vilka uppdrag som passar dig bäst.

Arbeta som konsult på bemmaningsuppdrag

Fast anställning

Vår ambition är att guida dig till din framtida karriär genom fasta anställningar hos våra samarbetspartners. Vårt nätverk omfattar verksamheter inom vård, socialt arbete och life science. Vårt urval av uppdrag grundas alltid på dina färdigheter, erfarenheter och personliga drivkrafter. Vi strävar efter att knyta samman dig med verksamheter som inte bara matchar din kompetens, utan även skapar en företagskultur där du kan trivas och prestera på bästa sätt.

Fast anställning

Våra områden

Ett nytt äventyr till Norge kan bli verklighet med oss på Sverek

Allt det praktiska som resa och boende kan vi ta hand om. Du behöver ingen erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag. Vi hjälper gärna dig med allt, hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Arbeta i Norge