Peter Björk, Specialistläkare

Story of Peter

Jag är specialist i klinisk immunologi och transfusionsmedicin men jag alltid arbetat extra inom primärvården för att jag uppskattar patientkontakten och de allmänmedicinska frågorna. Allt från intyg till de kliniska frågorna som man stöter på inom allmänmedicinen.

Vad har du gjort tidigare?

Efter att ha disputerat som heltidsdoktorand inom det premedicinska fältet gjorde jag min AT-tjänst i Malmö. Därefter påbörjade jag min specialistutbildning till klinisk immunolog och transfusionsmedicin i Lund. Efter examen har jag tjänstgjort i Värmland, Trondheim, Köpenhamn och slutligen i Malmö, på en liten enhet kallad Hemoimmunoterapi. Som jag tidigare nämnt har jag hela tiden haft extrauppdrag inom allmänmedicinen för att bibehålla en allmänmedicinsk kunskap.

Varför har du valt att vara hyrläkare?

Att arbeta som konsult är perfekt då man kan komma överens om uppdrag som passar in för alla.

Hur är livet som konsult?

Livet som konsult är alldeles utmärkt. Man kommer överens om uppdrag som passar för alla. Eftersom jag nu är pensionär så är den frihet att välja uppdrag som passar in för mig ovärderlig. Mycket stor frihet som passar perfekt för det vardagliga livet.

Samarbetet med Sverek torde vara det bästa jag upplevt som konsult. Allting fungerar perfekt.

Peter

 

Hur är samarbetet med oss och vad värderar du i vårt samarbete?

Samarbetet med Sverek torde vara det bästa jag upplevt som konsult. Allting fungerar perfekt. Allt från uppdrag, resebokningar, boende och ersättning. M an får alltid ett professionellt vänligt bemötande. Vid eventuella problem, det uppstår ju alltid något problem, så har detta alltid löst sig på bästa möjliga sätt

 

 

Attraktiva hyruppdrag för läkare och sjuksköterskor

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.