David Waldfogel, Specialistläkare

Story of David

Jag valde och bli ÖNH specialist dels för att det var en  kirurgisk specialitet och dels för att man ser patienter i alla åldersgrupper. 

Vad har du gjort tidigare?

Jag har enbart jobbat som ÖNH specialist. Arbetat mycket tidigare i ffa Norge. Annars arbetat både privat och på olika sjukhus i Sverige inom ÖNH.

Varför har du valt att vara hyrläkare?

Jag jobbade som privat ÖNH-specialist mina första år när jag blev klar specialist, men tyckte inte jag blev tillräckligt stimulerad av detta då denna typ av läkararbete väsentligen skiljer sig från att arbeta på sjukhus. Jag ville arbeta med mer akuta åkommor samt operera. Därför började jag askultera på operation regelbundet på KS ÖNH kliniken i Stockholm vilket jag nu gjort i över 20 års tid. Detta möjliggjorde att jag kunde ta jobb som konsult via bemaning på sjukhus i Sverige. 

Hur är livet som konsult?

Livet som konsult kan inte vara bättre tycker jag., Man jobbar vanligtvis 1-3 veckor på ett ställen och tjänar mycket bra. Så till vida att man kan vara ledig lika länge efteråt.

Samarbetet med min konsultchef Theodor och övriga på Sverek är i det närmaste idealiskt. Och det är inte bara som jag säger. De är så vänliga och tillmötesgående . När jag haft önskemål avseende ffa boende och hur jag vill jobba har det alltid blivit tillgodosett.

David

Hur har din vardag, arbetsliv och frihet ändrats?

Som jag nämnde kan man vara ledig några veckor efter konsultarbetet då ersättningen är så pass hög varför jag upplever både frihet i arbetsliv och vardag.

Hur är samarbetet med oss och vad värderar du i vårt samarbete?

Samarbetet med min konsultchef Theodor och övriga på Sverek är i det närmaste idealiskt. Och det är inte bara som jag säger. De är så vänliga och tillmötesgående . När jag haft  önskemål  avseende ffa boende och hur jag vill jobba har det alltid blivit tillgodosett. Det jag värderar mest är att man kan vara sig själv och fritt  berätta vad man tycker och tänker om t.ex. olika arbetsplatser eller vad man nu vill ta upp då man vanligtvis arbetar på ganska många ställen.

 

 

Attraktiva hyruppdrag för läkare och sjuksköterskor

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.