Här kan du läsa om hur det är att arbeta som hyrläkare och hyrsjuksköterska

Du kan känna dig trygg när du arbetar för Sverek

Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som läkare eller sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig. Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.

Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid

Som konsultläkare eller konsultsjuksköterska kan du välja hur mycket du vill arbeta och hur du vill arbeta. Du kan arbeta mycket under en period för att sedan ta långledigt, arbeta varannan vecka för att kunna umgås med barnen om du är ”varannan-vecka-förälder” eller kanske arbeta på nätterna för att frigöra dagarna. Du styr själv över din arbetstid och fritid.

Våra erfarna professionella och personliga konsultchefer som hjälper dig med allt praktiskt som bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank och coach och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Som konsult hos oss får du:

SPÄNNANDE OCH VÄLBETALDA UPPDRAG. Hur mycket du tjänar beror på en rad olika faktorer men generellt kan man säga att lönen-arvodet är det dubbla jämfört med fast anställdas.

SCHYSSTA, FÖRMÅNLIGA VILLKOR. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling.

TRYGGHET. Du är försäkrad till och från arbetet. Vi har även försäkring för de eventuella skador du kan ådra dig i arbetet. På arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

SERVICE, STÖD & SUPPORT genom personlig kontakt med din konsultchef.

VARIERAT OCH UTVECKLANDE ARBETE. Du kan ägna mer tid åt patienterna och mindre tid åt administration.

VALFRIHET, FLEXIBILITET OCH MÖJLIGHET ATT STYRA ÖVER DIN FRITID OCH ARBETSTID

MÖJLIGHETER TILL FORTBILDNING OCH KOMPETENSUTVECKLING för din egen utveckling.

Så här går det till:

  1. Du gör en intresseanmälan och en konsultchef kontaktar dig inom en arbetsdag. Tillsammans kommer ni fram till vilket uppdrag som passar dig.
  2. Efter sedvanlig referenstagning bokas du in på uppdrag.
  3. Du tidrapporterar enkelt online och får en väl tilltagen ersättning utbetald.

Vilket uppdrag passar dig?

Söker du ett långt eller kort uppdrag, hel – eller deltid? Vi har uppdragen. Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder ute på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Några av dem presenteras här på vår hemsida men gör en intresseanmälan för att försäkra dig om att få skräddarsydda uppdrag som passar just dig.

Skillnaden mellan inhyrd och anställd:

 

INTRESSEANMÄLAN FÖR LÄKARE & SJUKSKÖTERSKOR