Chatarina, sjuksköterska

Innan Chatarina blev sjuksköterska arbetade hon som undersköterska i cirka 35 år och främst inom akutsjukvård. Intresset för sjukvård kom redan i tidig ålder då hon ville bli läkare. ”Men när jag väl började arbeta inom vården insåg jag att sjuksköterskeyrket innebar mer omhändertagande och omsorg av patienter och det var det jag ville arbeta med”.

Story of Chatarina

Sedan 2020 arbetar Chatarina som hyrsjuksköterska. Det ger henne möjlighet att få erfarenheter från olika medicinska områden och stifta nya bekantskaper på sina hyruppdrag. ”Jag får själv bestämma när och var jag ska arbeta och får uppleva nya miljöer både inom arbetet och på fritiden”.

Jag fick en gudomlig konsultchef och Sverek har även presenterat lediga uppdrag på ett mycket professionellt sätt samtidigt som jag fått bra introduktion.

Anledningen att hon valde att arbeta för Sverek är många. En dedikerad konsultchef har presenterat lediga uppdrag som passar henne och hon har fått en bra arbetsintroduktion.
När Chatarina är ledig ägnar hon mycket tid åt sina barn och deras intressen. ”Min dotter och jag har hästar gemensamt och jag följer gärna sonens division 2 fotboll. I övrigt tycker jag om att umgås med min familj, träffa vänner och jag läser mycket. Dessutom har jag precis påbörjat min VUB inom ambulanssjukvård som jag läser på distans”.

Jag får själv bestämma när och var jag ska arbeta och får uppleva nya miljöer både inom arbetet och på fritiden.

Chatarina

Vill du också arbeta som hyrläkare eller hyrsjuksköterska?

Vår bemannings- och rekryteringsprocess bygger på lång erfarenhet och stor branschkunskap.

Se aktuella uppdrag

Attraktiva hyruppdrag för läkare och sjuksköterskor

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.