Anne-Marie, sjuksköterska

Anne-Marie har alltid arbetat med människor och sedan snart 10 år arbetar hon som sjuksköterska.

Story of Anne-Marie

”Mitt första uppdrag som hyrsjuksköterska var i Norge sommaren 2017.  Det passar mig perfekt att åka till nya ställen. Få möjligheten att komma in med energi och hjälpa till där det är lite tungrott”.

Hon valde att börja arbeta som hyrsjuksköterska när hon flyttade till Spanien. Nu kan hon arbeta intensivt under en period i Sverige för att sedan njuta av ledigheten hemma under några månader.

”Det sliter mindre på min egen hälsa och jag hinner återhämta mig emellan uppdragen. Jag tycker också att det är spännande att lära mig om olika avdelningar, olika sjukdomar, olika sjukhus, datasystem och ta med mig det bästa från alla ställen. Ibland får jag möjlighet att förbättra en arbetsplats tack vare erfarenhet och kunskap jag fått på ett annat ställe. Det känns bra”.

Jag har haft uppdrag från Sverek i cirka fyra år och tycker det är det allra bästa företaget att arbeta för

Anne-Marie blev rekommenderad av en kollega att kontakta Sverek som hon nu har arbetat för Sverek i cirka fyra år.

”Min upplevelse av Sverek är att de alltid är hjälpsamma och i största möjligaste mån försöker tillfredsställa mina önskningar om vilken avdelning och stad som jag vill arbeta. De har också ordnat med väldigt fina boenden till mig.

När hon inte arbetar spenderar hon tid med barn och barnbarn i Sverige när hon inte njuter av sol och värme i Spanien tillsammans med sin make. Hon läser böcker, går kurser i personlig utveckling, tränar yoga och pilates.

”Jag sitter gärna vid havet och mediterar och njuter av naturen. Vid dåligt väder och på kvällarna handarbetar jag. Jag älskar att plocka svamp och har tre katter att ta hand om också”, avslutar Anne-Marie.

Ibland får jag möjlighet att förbättra en arbetsplats tack vare erfarenhet och kunskap jag fått på ett annat ställe. Det känns bra.

Anne-Marie

Vill du också arbeta som hyrläkare eller hyrsjuksköterska?

Vår bemannings- och rekryteringsprocess bygger på lång erfarenhet och stor branschkunskap.

Se aktuella uppdrag

Attraktiva hyruppdrag för läkare och sjuksköterskor

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.