Tillbaka till uppdragslista

Vaccinatörer till vår- och sommaruppdrag i Västernorrland

Hyruppdrag 1/5-31/8 2021 för Sjuksköterska/Distriktsköterska med erfarenhet av vaccination och B-körkort. Du har som vaccinatör en basenhet (Härnösand, Timrå, Nacksta, Matfors, Fränsta eller Ånge). Förflyttning mellan enheter i närområde kan bli aktuellt efter behov. Tidigare erfarenhet av vaccinering är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i vaccinationsteknik och basala hygienrutiner. Vana av att arbeta i den skyddsutrustning som krävs (arbetskläder i engångsmaterial, handskar, munskydd och visir).

Som konsultsjuksköterska hos oss får du bra ersättning och trygga villkor. Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det? Välkommen med din ansökan direkt via formuläret nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.