Tillbaka till uppdragslista

Specialistläkare ÖHN till Gävle

Öron-näsa-halsläkare till Gävle vecka 24, 28 och 34 2020 för sedvanlig mottagningsverksamhet och operation, även jourverksamhet.

På mottagning/operation arbetar fem specialister och ett antal ST-läkare. Du kommer att arbeta på mottagning samt ha primärjour/bakjour med 30 minuters inställelsetid på kväll- och helg. Mottagningen har en mångfald av patienter både vad gäller problem samt ålder. Du kommer ta hand om både förstabesök och återbesök. Inneliggande patienter ligger på en kirurgavdelning eller barnavdelning. Operationer av lokala hudförändringar vid mottagningen Dagkirurgi och centraloperation ligger i nybyggda lokaler en bit ifrån oss. Sekreterare arbetar på mottagning liksom rådgivningssköterskor och operationsplanerare.

Som konsultläkare för Sverek får du mycket bra villkor och du kan arbeta som anställd eller via eget företag. Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder ute på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över.

Låter det intressant? Tveka inte att söka. Uppdragen tillsätts snabbt nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.