Tillbaka till uppdragslista

Specialister barn- och ungdomspsykiatri till Västerbotten 2022

BUP Skellefteå vecka 1-52 2022. Jourtjänstgöring som primär- och bakjour ingår i uppdraget, men kan inte garanteras. Läkaren kan vara placerad som jour dagtid i Skellefteå samt bakjour kväll mellan kl. 17-21, en till flera gånger per vecka och eventuellt även under helgen. Kvällsjour företrädesvis bakjour, samt eventuell primärjour helg gäller jourtjänstgöring framför allt riktad mot mottagningen i Umeå.

BUP Lycksele vecka 2-27 och 33-52 2022. Mottagningsarbete barn- och ungdomspsykiatri innehållande bedömning/diagnostisering, vård, behandling och utredning, både planerat och akut arbete. Kontinuerlig uppföljning av patienter inom öppenvård och mellan öppen- och slutenvård till dess de fyller 18 år. Remisskonferenser och beslutskonferenser, handledning.Erfarenhet av medicininsättning centralstimulantia och uppföljningar av farmakapatienter.

BUP Umeå  (60%) vecka 1-24 och 33-52 2022. Mottagningsarbete barn- och ungdomspsykiatri som innehåller bedömning/diagnostisering, vård, behandling och utredning. Remisskonferenser och beslutskonferenser, handledning. Arbete med patienter som har farmakologisk behandling. Handledning av underläkare och ST-läkare.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef eller sök direkt via formuläret nedan.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.