Tillbaka till uppdragslista

Specialist inom endokrinologi/internmedicin till Umeå

Dubbelspecialist endokrinologi/internmedicin sökes till den omtyckta arbetsplatsen på Norrlands universitetssjukhus i Umeå vecka 3, 6, 12, 13, 16 och 19 2020. Dina arbetsuppgifter blir mottagningsverksamhet avseende endokrina patienter och patienter med diabetessjukdom samt avdelningsansvarig på allmän internmedicinsk avdelning. Vi söker dig som har specialistutbildning i endokrinologi/diabetes samt internmedicin och med erfarenhet av att ha arbetat som självständig specialist. Jourtjänstgöring alt. beredskap kan ev. erbjudas.

Runt om i Umeå finns utegym, motions- och skidspår, ridanläggningar, slalombackar, träningsanläggningar, curlinghall, ishockeyhallar och mycket, mycket mer. Här finns också härliga promenad-, cykel och vandringsleder och goda möjligheter till fiske. I Umeå kan man röra på sig och må bra, både ute och inne året runt.

När du arbetar som hyrläkare du kan räkna med mycket bra villkor och ersättning. Till din hjälp har du en dedikerad konsultchef som bland annat ombesörjer bokning av boende om det behövs. Du kan arbeta som anställd hos Sverek eller via eget företag om du har det.

Låter uppdraget i Umeå intressant?  Ansök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.