Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor till kriminalvårdsanstalt nära Linköping

Hyruppdrag 6 juli-14 augusti 2020 på kriminalvårdsanstalten i Skänninge några mil från Linköping för legitimerad sjuksköterska gärna med specialisering eller vidareutbildning inom psykiatri, akutsjukvård, diabetes eller öppenvård. Du har som sjuksköterska en egen mottagning för bedömning av lättare åkommor, men du bedömer även vilka sökande som ska träffa läkare eller annan yrkesgrupp. Det innebär att du arbetar både med somatiskt och psykiatrisk hälso- och sjukvård för de intagna, assisterar vid läkarmottagning samt administrerar läkemedel i första hand genom dosdispensering. Dokumentation sker i patientdatajournal, PMO. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. I arbetet ingår även undervisning och handledning för övrig kriminalvårdspersonal i suicidprevention, akut omhändertagande och läkemedelshantering varför samarbete med övrig kriminalvårdspersonal är mycket viktig.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Du får bra ersättning, trygga villkor och en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.

Låter uppdraget intressant? Sök då direkt via formuläret nedan. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.