Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor till kirurgavd. i Östersund 2022

Hyruppdrag dag, kväll och nattjänstgöring på kirurgavdelning med start snarast och till vecka 48 (med goda chanser till förlängning) för sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet i yrket med erfarenhet inom kirurgi. Ett absolut krav är att  kunna hantera medicinteknisk utrustning såsom exempelvis infusionspump, sprutpump, bladderscan, EKG, administrering av sondmat, syrgas, rensugning av luftvägar, provtagning, CVK-hantering/skötsel/provtagning och PVK-sättning etc. Vana av arbete med kirurgiskvård och/eller akutsjukvård och kunskaper i Cosmic är meriterande.

Vi erbjuder hög månadslön för dig som har det vi efterfrågar. Dessutom står vi för boendet i Östersund och du får givetvis reseersättning. Östersund och Jämtland erbjuder ett rikt utbud av stadsliv och fjälliv. 

Vi har dessutom kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till flexibla pensionslösningar som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Till din service har du en konsultchef som alltid arbetar för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på ditt uppdrag.

Vill du veta mer? Kontakta ansvarig konsultchef eller sök direkt via formuläret.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.