Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor till infektionsavdelning i Gävle

Vi söker allmänsjuksköterskor till  infektionsavdelning på  Gävle sjukhus vecka 24-35 2020. Arbete på avdelning som bedriver vi medicinsk intermediärvård och vård av infektionspatienter. Förutom ordinarie sjuksköterskeuppgifter ingår även bland annat att hantera andnings stödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV, våra patienter övervakas också vid behov med hjärtövervakning.  Erfarenhet av arbete på liknande avdelning och av arbete med andningsstödjande apparatur är önskvärt.

Som konsult hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig eller sök direkt via formuläret nedan.

 

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.