Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor till barnhjärtcentrum i Lund

Hyruppdrag 25/1-7/3 2021 på barnhjärtcentrum. Här vårdas barn och unga som ännu inte har fyllt 18 år och som har en hjärtsjukdom eller vissa sjukdomar i lungorna. Här får de får de vård under en eller flera dagar, till exempel före och efter en hjärtoperation eller för sjukdomar och besvär som hjärtsvikt, rubbningar i hjärtrytmen och sjukdomar i hjärtmuskeln. De tar också hand om barn och unga som behöver ett mekaniskt hjälphjärta eller en hjärttransplantation. Vård av Covid-patienter kan förekomma.

Som bemanningssjuksköterska erbjuder vi dig en hög och marknadsmässig lön. Vi har kompletta försäkringar för dig till, från och under uppdraget. Arbetar du på annan ort så hjälper vi dig gärna med boende och resor. Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg under dina uppdrag så du får en personlig kontakt som guidar, hjälper och stöttar dig hela vägen.

Uppdragen tillsätts löpande. Varmt välkommen att söka direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer.

 

 

 

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.