Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor till akutmottagning

Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker leg. sjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård. Arbetstiden är framförallt förlagd till helger och kvällar.
Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar och du har förmågan att ta egna snabba beslut. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi också att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer och har förmågan att behålla lugnet i akuta situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig.
Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.
Du kan känna dig trygg när du arbetar för Sverek.

Låter detta uppdrag intressant är du välkommen att söka direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer

 

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.