Tillbaka till uppdragslista

Sjuksköterskor för sommaruppdrag på geriatrisk vårdavdelning

Hyruppdrag i Uppsala  på geriatrisk avdelning 22 juni-23 augusti 2020. Geriatriska ortoped- och strokeavdelningen 50 E2 är en avdelning med inriktning mot vård och rehabilitering av patienter som är 65 år eller äldre. Här utreds, behandlas och rehabiliteras äldre patienter som nyligen opererats pga frakturer samt höft- och ledproteser eller som drabbats av en stroke.
Avdelningen tillhandahåller en specialiserad geriatrisk rehabilitering som skiljer sig från den allmänna basrehabilitering som ges av primärvård och kommunen. Patienterna kommer i huvudsak från sjukhusets ortopedkirurgiska och neurologiska avdelningar men kan även komma från andra vårdgivare. På avdelningens 24 vårdplatser vårdas även äldre patienter som har behov av akutsjukvård då tidigt insatt rehabilitering är avgörande för ett gott behandlingsresultat

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig.
Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.

Låter uppdraget i Oskarshamn intressant? Sök då direkt via formuläret nedan. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att söka direkt via formuläret nedan eller hör av dig till ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.