Tillbaka till uppdragslista

Säljande konsultchef till Svereks huvudkontor

Nu söker vi en konsultchef med kundansvar för konsulter inom vård och omsorg, där vi ser en stor efterfrågan och möjlighet att förbättra personaltillgång och arbetsvillkor.

Vi söker dig som har rätt förutsättningar för att bygga upp ditt specialistområde och passar in på följande:

  1. Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade sjuksköterskor och läkare.
  2. Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor inbokade, i rekryteringsprocess och under screening.
  3. Du vill utveckla din förhandlingsteknik med sjuksköterskor/läkare och uppdragsgivare.
  4. Du har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.

Utvecklingsmöjligheter på Sverek

Då vi växer söker vi personer som är villiga att utvecklas inom företaget med verksamhetsutveckling, projektledning och övriga intresseområden eller ledande befattningar i ett senare skede.

Vi planerar att starta upp verksamhet internationellt inom de närmsta åren där det kommer att finnas goda utvecklingsmöjligheter. Vi utvecklas tillsammans med ett fokus på livskvalité genom den vård och omsorg våra konsulter tillhandahåller såväl som god personalvård, samvaro och Vi-känsla.

Bakgrund och erfarenhet

Erfarenhet av försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning, med dokumenterat goda resultat, är starkt meriterande. Utbildning med relevans för tjänsten såsom Ekonomi, Sälj- och Marknadsföring, HR och Vård är också meriterande.

Anställningsvillkor

Heltid, fast + rörlig lön, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring, vidareutbildning. Vi har stor flexibilitet avseende arbetstider
Är du vår nya kollega?
Skicka då ditt CV till oss eller ansök genom att fylla i formuläret här nedanför. Har du några frågor går det även bra att ringa oss.

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.