Tillbaka till uppdragslista

Radiologer för sommaruppdrag i Västernorrland

SUNDSVALL vecka 23-26 och 34 2021 för läkare med minst 3 års erfarenhet som specialistläkare inom radiologi. Eventuella jourer sker i överenskommelse med verksamheten. Önskvärt med kunskap i lätt intervention så som dränering av abscesser, ascites- och pleuratappning.

ÖRNSKÖLDSVIK vecka 27-31 2021 för läkare som varit specialist i 3 år och har jourerfarenhet. Jourtid även arbete mot Sollefteå. Kvällar och helger kan beredskap förekomma, både primär- och bakjourspass kan vara aktuella. Granskning av konventionell röntgen och datortomografi. Genomföra genomlysning med viss intervention. Utföra ultraljudsundersökningar inklusive viss intervention. Utföra och besvara vanligt förekommande jourundersökningar. Handledning av ST-läkare.

SOLLEFTEÅ vecka 23-24 och 27-33 2021 för läkare som har minst 3 års erfarenhet som specialistläkare inom radiologi i Sverige. Verksamheten vill att läkaren kan ultraljud och interventioner som pleuratappning, ascitestappning och pyelostomibyte.

Som hyrläkare erbjuds du mycket goda villkor och du kan arbeta som anställd eller som underleverantör om du har eget företag. Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb. Som konsult hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.