Tillbaka till uppdragslista

Psykiatriker till uppdrag i Örebro län

Efterfrågat behov i Örebro med omnejd

Hyruppdrag i Örebro vecka 28-33 på psykiatrisk avdelning som är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som tar emot akutfall och är ett stöd när patienten behöver vård dygnet runt.

Hyruppdrag vecka 28 i Lindesberg. Psykiatriska akut- och heldygnsvården i Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk korttidsvård. Avdelningen är ett stöd när patienten behöver vård dygnet runt. På avdelningen vårdas patienterna dels frivilligt enligt HSL (Hälso- och Sjukvårdslagen), dels med tvång enligt LPT (Lagen om Psykiatrisk Tvångsvård).

Hyruppdrag jämna veckor 20-52 i Karlskoga på öppenvårdsmottagning där vi bedömer, utreder, diagnostiserar, rehabiliterar och behandlar.

Hyruppdrag i Lindesberg vecka 16, 18, 20-24, 26, 32 och 52 på  öppenvårdsmottagning där vi bedömer, utreder, diagnostiserar, rehabiliterar och behandlar.

Som konsultläkare får du bra ersättning och villkor. Till din service har du en dedikerad konsultchef som bland annat kan hjälpa till med boende i Örebro.

Låter det intressant? Då ska du söka direkt via formuläret nedan alternativt kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.