Tillbaka till uppdragslista

Psykiatriker till Kalmar 2021-2022

Hyruppdrag vecka 5-8 samt vecka 10-14 och 16-26 2022 för psykiatriker med lång erfarenhet av arbete vid allmänpsykiatrisk öppenvård och kunskap i journalsystemet Cosmic. Uppdraget omfattar psykiatrisköppenvårdsmottagning samt vid behov tjänstgöring i slutenvård enstakadagar/ veckor samt deltagande i bakjourslinjen såväl dag som natt och helg vid behov.

Hyruppdrag udda veckor med start vecka 47 2021 till och med vecka 25 2022 på psykiatrisk öppenvårdsmottagning samt vid behov tjänstgöring i slutenvård enstakadagar/ veckor samt deltagande i bakjourslinjen såväl dag som natt och helg vid behov. Krav på kunskap i journalsystemet Cosmic.

Du får bra villkor och ersättning och vi kan även hjälpa till med boende om det behövs. Som Svereks konsultläkare får du bra ersättning och villkor. Till din service har du en dedikerad konsultchef som bland annat kan hjälpa till med boende i Kalmar.

Låter det intressant? Då ska du söka direkt via formuläret nedan alternativt kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.