Tillbaka till uppdragslista

Östersunds sjukhus söker radiologer

Hyruppdraget gäller vecka 17-35 2020. Vi söker dig som har svensk specialistkompetens i radiologi/ BFM med kompetens inom allmänradiologi inkluderande utförande av rutinmässiga ultraljud och allmän intervention som t ex pyelostomi-inläggning och abscessdränage och bakjourskompetens. Vana vid SECTRA RIS/ PACS. Handledning av underläkare i det dagliga arbetet. Erfarenhet av arbetssätt vid svensk röntgenavdelning. Interventionskompetens för självständigt arbete med kärl-, gallvägs- och urinvägsintervention prioriteras men är inget krav.

Östersund erbjuder mycket annat också och har mycket bra kommunikationer

Dina arbetsuppgifter blir allmänradiologiskt arbete med framförallt akuta men även polikliniska undersökningar med DT, ultraljud och slätröntgen av både barn och vuxna. Självständigt arbete vid den aktiva tiden under beredskap. Under jour/beredskap är viss del förlagd till arbetsplatsen och räknas som störning/arbete under beredskap.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket bra ersättning och goda villkor. Du kan arbeta som anställd eller som underleverantör om du har eget företag.

Låter uppdraget intressant? Sök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.