Tillbaka till uppdragslista

Neurolog för hyruppdrag under hösten och vintern i Luleå

Hyruppdrag vecka 36, 38-39 och 42-44 2020 på neurolog/medicinmottagning för erfaren neurolog med bred erfarenhet att självständigt sköta patienter i öppenvård. Mottagningen sköter inte strokesjukvård. Erfarenhet av både första och andrahandslinjens behandling av MS. Arbete som neurolog i öppenvård på länssjukhus med mottagning samt konsultverksamhet gentemot kollegor på sjukhuset, primärvård samt länsdelssjukhusen. Även remissbedömningar och översyn av väntelistor. Omhändertagande av remissvar, receptförnyelse mm på patienter som hanterats av andra stafetter. På kliniken bedrivs utbildning av läkarstudenter där samtliga läkare förväntas kunna handleda studenter.

Behov finns även för neurologspecialister som kan ge botox på indikationerna migrän ,cervikal dystoni, blefarospasm och trigeminusneuralgi.

Kan du hela eller delar av uppdraget? Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör.

Ansök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.