Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterskor till akutvårdsavdelning

Nu söker vi dig som vill arbeta på akutvårdsavdelning (AVA) där patienter som behöver behandling eller övervakning i upp till 72 timmar vårdas. Du kommer till en  arbetsgrupp som är positiv, kompetent och driven. Arbetsplatsen präglas av ett öppet och professionellt klimat. På AVA står patienten i fokus och är delaktig i sin vård. Patienterna har komplexa sjukdomstillstånd, ofta med flera olika sjukdomar samtidigt. Du behöver minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård med vana av telemetriövervakning. Uppdraget ska tillsättas omgående och påbörjas i mitten av november 2019 och pågå till i mitten av januari 2020.

Som hyrsjuksköterska hos Sverek får du mycket bra ersättning och villkor. Du kan vara trygg med att vi tar hand om dig på bästa sätt och att du får den hjälp du behöver för att komma igång med ditt uppdrag.

Leg.sjuksköterskor till akutvårdsavdelning ska tillsättas inom kort så låter detta uppdrag intressant behöver vi din ansökan omgående. Använd gärna formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.