Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterska till Varberg

Hallands sjukhus Varberg söker en sjuksköterska för kväll- och nattpass på en medicinavdelning. Du har sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en kardiologavdelning med 25 vårdplatser varav 4 HIA platser och möjlighet att hjärtövervaka 25 patienter i telemetri. Telemetri och HIA-vana en meriterande.  Uppdraget börjar 1 januari 2020 och pågår till 19 april 2020.

Varbergs kommun är välkänd för sin fantastiska natur och här finns t ex Åkulla Friluftsområde med Hallands finaste konstsnöanläggning för längdskidåkning. Här finns också Kallbadhuset i Varberg som är en av västkustens alla pärlor och där du året kan runt njuta av ett energigivande & svalkande dopp i havet, för att därefter slappna av i en varm och skön bastu med utsikt över Kattegatt.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig.

Låter hyruppdraget som Leg.sjuksköterska till Varberg intressant? Du kan söka det direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.