Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterska till MAVA i Gävle

Vi  söker dig som är leg. sjuksköterska och gärna med erfarenhet av arbete på medicinsk avdelning. Uppdraget är på en medicinsk vårdavdelning på Gävle sjukhus. Här vårdas patienter med akuta sjukdomar och medicinska problem. Avdelningen har 22 vårdplatser. Huvuddiagnoserna är hjärtproblem/arytmier, intox, mag- och tarmbesvär, diabetes, elektrolytrubbningar – men även förekommande med KOL, infektioner och nedsatt allmäntillstånd.
Här arbetar man i team med undersköterska och det är stor variation på arbetsuppgifterna. Nära samarbete med läkare, paramedicin, vårdplanerare och koordinator på avdelningen. Läkare finns på plats på avdelningen dagtid. Fysio-och arbetesterapeut finns tillgängliga på avdelningen.

Som konsult hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig eller sök direkt via formuläret nedan.

 

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.