Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterska till Gävle sjukhus

Akutmottagningen på Gävle sjukhus söker dig som är en rutinerad leg. sjuksköterska och som kan arbeta på alla positioner som medicin, kirurgi, ortopedi, barn och larm. Uppdraget som sjuksköterska på akutmottagningen i Gävle ställer höga krav på självständighet och trygghet på dig som person och i ditt arbete. Uppdraget gäller från och med vecka 45 2019 till och med vecka 2 2020.  Dag, kväll och natt och med tjänstgöring under jul- eller nyårshelgen ingår.

Som konsult hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig eller sök direkt via formuläret nedan.

 

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.