Tillbaka till uppdragslista

Leg. läkare med erfarenhet inom internmedicin och akutsjukvård

Bollnäs sjukhus har akutmedicinskt uppdrag för södra Hälsingland. Akutmottagningen bemannas med en medicinläkare och en allmänläkare för familjeläkarjouren och är öppen dygnet runt. Nu söker vi dig som är leg.läkare med erfarenhet inom internmedicin och akutsjukvård till vårdavdelning medicin.  Du ska ha kunskap inom internmedicinska- , kardiologiska-, neurologiska- och strokesjukdomar. 

Goda kunskaper i Melior, Elvis, Apodos, PMO och läkemedelsförteckningen är ett krav. Stor vikt läggs på flexibilitet, lyhördhet och social kompetens. Dina arbetstider blir måndag-fredag kl.08.00-17.00 och det är inget arbete under röda dagar om de infaller under vardag.

Uppdraget ska tillsättas omgående och påbörjas vecka 45 samt därefter vecka 47-51 2019 samt vecka 1-17 2020.

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg. I cirka 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare. Tidigare hette vi Svensk Läkarrekrytering och vår VD Björn Lindtorp är själv läkare. Du behöver ingen erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag.

Låter det intressant? Uppdragen tillsätts snabbt nu så sök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan svara på eventuella frågor.

 

 

 

 

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.