Tillbaka till uppdragslista

Läkare till socialförvaltningar i Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med försäkringsmedicinsk rådgivning i Stockholm för ett längre uppdrag upp till fyra år med beräknad start i augusti 2021.Arbetet omfattar 50 % av en heltidstjänst och arbetstiden fördelas mellan flertalet kommuner i norra Stockholm.

Krav för tjänsten: Vara legitimerad läkare med lång och vidimerad erfarenhet. Vara väl förtrogen med lagstiftning, föreskrifter och praxis gällande försäkringsmedicinsk bedömning och formalia.

Vara väl förtrogen med socialstyrelsens riktlinjer kring sjukskrivningar (försäkringsmedicinskt beslutsstöd), försäkringskassans regler kring sjukersättning samt olika aktörers ansvar vid sjukdom och rehabilitering. Ha minst tre års erfarenhet av liknande arbete och en flexibel och problemlösande attityd.

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg. I över 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare. Tidigare hette vi Svensk Läkarrekrytering och vår VD Björn Lindtorp är själv läkare. Du behöver ingen erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag.

Är du intresserad ska du söka direkt eller kontakta ansvarig konsultchef som berättar mer.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.