Tillbaka till uppdragslista

IVA-sjuksköterskor till Växjö för höst- och vinteruppdrag 2020/2021

Nu har du som är IVA-sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet, möjlighet att arbeta ute på hyruppdrag. Hyruppdraget i Växjö gäller vecka 39 2020 – 38 2021. Det är meriterande om du kan arbeta längre perioder och om du kan Cambio Cosmic.

Som konsult hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Hur mycket du tjänar beror på en rad olika faktorer men generellt kan man säga att lönen-arvodet är det dubbla jämfört med fast anställdas. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Låter detta intressant? Oavsett om du kan arbeta längre eller kortare perioder vill vi att du hör av dig. Eller sök direkt via formuläret nedan.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.