Tillbaka till uppdragslista

IVA-sjuksköterskor till Oskarshamn

Vi söker dig som är legitimerad intensivvårdssjuksköterska och som vill arbeta på akutkliniken på Oskarshamns sjukhus.

Hyruppdragen fram t o m vecka 23 2020. Du ska kunna handha noninvasin respirator, Optiflow, inotropi, handha artärnål och invasiv tryckmätning, medverka vid stabilisering av patient inför transport, vilket även innefattar att kunna vårda respiratorpatient under några timmar tills transport har ordnats, ingå i sjukhusets larmteam och självständigt kunna ta hand om ssk-uppgifter på akut dåliga patienter så som t ex hjärtstopp, kramper, oklar medvetslöshet och luftstopp.

För båda tjänsterna gäller krav på utbildning i A-HLR vuxen med årlig repetition och kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg. I över 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta sjuksköterskor. Som konsult hos oss har du alltid hjälp av en dedikerad konsultchef som hjälper dig med allt praktiskt som bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank och coach och har alltid ditt bästa i fokus.

Låter något av dessa uppdrag intressant? Sök då direkt via formuläret nedan. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.