Tillbaka till uppdragslista

Internmedicinare till Varberg

Hyruppdrag i vackra Varberg vecka fram till vecka 26 2020. Din arbetstid blir dagtid på vardagar klockan 08.00-16:30. Ingen tjänstgöring på helger/röda dagar eller jour/beredskap. Vi söker dig som är  specialist i internmedicin med flerårig erfarenhet av rondledande arbete på medicinsk avdelning samt självständigt mottagningsarbete. God erfarenhet av hjärtsviktsvård och av lungmedicinska patienter är en fördel. God förmåga att uttala sig i tal och skrift samt samverka i team. Erfarenhet av arbete på aktuell klinik är meriterande. Läkare som kan jobba flera veckor kan komma att prioriteras för att upprätthålla en god kontinuitet.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör.

Varbergs kommun är välkänd för sin fantastiska natur och här finns t ex Åkulla Friluftsområde med Hallands finaste konstsnöanläggning för längdskidåkning. Här finns också Kallbadhuset i Varberg som är en av västkustens alla pärlor och där du året kan runt njuta av ett energigivande & svalkande dopp i havet, för att därefter slappna av i en varm och skön bastu med utsikt över Kattegatt.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.