Tillbaka till uppdragslista

Hyruppdrag på BUP Lycksele 2020

Hyruppdraget gäller vecka 2-22 2020. Mottagnings- och heldygnsarbete barn- och ungdomspsykiatri som innehåller bedömning/diagnostisering, vård, behandling och utredning, både planerat och akut arbete. Kontinuerlig uppföljning av patienter inom öppenvård och mellan öppen- och slutenvård till dess de fyller 18 år. Beredskap och jour kan förekomma både dagtid, kvällstid och helger.

I Lycksele finns ett stort utbud av aktiviteter för en rolig, spännande, rogivande och intressant fritid.

Arbete med patienter som har farmakologisk behandling och behandling samt CS-medicininsättningar och uppföljningar av andra patienter med farmakabehandling.
Slutenvård kan ingå i undantagsfall. Specialistkompetens med mycket lång och stor erfarenhet avseende bedömning/diagnostisering, vård, utredning och behandling inom barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå. Erfarenhet av ADHD och CS-medicininsättningar och uppföljningar av andra patienter med farmakabehandling.

Som konsultläkare för Sverek får du mycket bra ersättning och goda villkor. Till din hjälp har du en dedikerad konsultchef som bland annat hjälper till med boende om det behövs.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.