Tillbaka till uppdragslista

Geriatriker till Gävle för hyruppdrag

Är du geriatriker och vill arbeta i Gävle under veckorna 13-24 2020? Då har vi ett uppdrag till dig där du får bra ersättning och villkor.  Välkommen till en vårdavdelning med situationsorienterat arbetssätt, vilket innebär en helhetsvård för de äldre multisjuka. Behandlingen utgår från individens behov. Träning sker bland annat i vardagliga situationer och syftar till att patienten ska bli så självständig som möjligt. Avdelningen strävar efter ett nära samarbete med patient, anhörig och andra vårdgivare. Patienter kan läggas in via akuten, från andra vårdavdelningar. Du kommer bland annat att arbeta med bedömning och handläggning av patienter enligt CGA, rondjour på avdelning vissa helger med jämna mellanrum.
Som hyrläkare för Sverek har du en dedikerad konsultchef som är behjälplig med det du kan behöva för att komma igång med ditt uppdrag, som t ex boende.

Låter uppdraget intressant? Då ska du söka direkt via formuläret nedan alternativt kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.