Tillbaka till uppdragslista

NYINKOMMET UPPDRAG: Förlösande barnmorska till Växjö

Är du barnmorska som jobbar inom förlossningsvården? Då har du möjlighet att arbeta i på Växjö Lasarett i region Kronoberg under våren 2020. Vi söker förlösande barnmorska till Växjö vecka 6-37 2020.  Din arbetsplats är en avdelning med förlossning, gyn, och BB/familjeBB. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet och kunna arbeta kontinuerligt över perioden, heltid eller deltid inklusive några veckor under sommaren. CTG-utbildning och S-HLR är önskvärd.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som barnmorska behöver du heller inte oroa dig.

Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb. Behöver du hjälp med resa och boende hjälper vi dig självklart med det också.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka direkt eller kontakta mig för mer information.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.