Tillbaka till uppdragslista

Enhetschef till geriatrisk avdelningar i Malmö och Lund 2021- 2022

Hyruppdrag 13/12 2021 -3/4 2022 (kan ev förlängas) som enhetschef på geriatrikavdelning i Lund med ett 50-tal medarbetare. Det är ett krav att du har erfarenhet som chef/ledare inom sjukhusvård. Du behöver inte ha egen utbildning inom sjukvård men det är en fördel om du har erfarenhet av att leda en vårdavdelning inom sjukhusvård. Enheten består av olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, apotekare, dietist, kurator samt servicemedarbetare.

Geriatrikavdelningen är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot akutgeriatrisk vård och rehabilitering. Målgruppen utgörs av äldre, sköra patienter med multipla kroniska sjukdomar med akut försämring i funktion samt med behov av mobilisering och rehabilitering. Till oss kommer patienter främst från akutmottagningen eller postoperativt efter höftfraktur.

Krav att samma person kan ta hela uppdragsperioden. Uppdraget innebär att leda på plats.

Hyruppdrag på 80% 1/1 -3/4 2022 som enhetschef på geriatrikavdelning i Malmö med ett 40-tal medarbetare. Det är ett krav att du har erfarenhet som chef/ledare inom sjukhusvård. Du behöver inte ha egen utbildning inom sjukvård men det är en fördel om du har erfarenhet av att leda en vårdavdelning inom sjukhusvård. Det är medarbetarna som är experterna på vården och du är experten på ledarskap.

Enheten består av olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt servicemedarbetare. Geriatrikavdelningen är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot akutgeriatrisk vård och rehabilitering. Målgruppen utgörs av äldre, sköra patienter med multipla kroniska sjukdomar med akut försämring i funktion samt med behov av mobilisering och rehabilitering.

Vill du veta mer om andra uppdrag är du välkommen att göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Som hyrläkare  för Sverek får du mycket. goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör.

 

 

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.