Tillbaka till uppdragslista

Endokrinolog till Bollnäs/Söderhamn

Region Gävleborg söker endokrinolog  till endokrin och medicinmottagning vecka 21 och 25-28 2020. Arbetet på endokrin- och medicinmottagningen innefattar sedvanlig undersökning, bedömning, diagnostiseringar och behandlingar inom diabetes mellitus, tyreoideasjukdomar och benskörhet men även ovanliga endokrina sjukdomar. Till mottagningen kommer kroniska patienter med olika sorters sjukdomar i det endokrina systemet, därav stor vikt av kontinuitet. Arbete förekommer på mottagning både i Bollnäs och Söderhamn. Möjliga transportmedel är buss och bil. Kravspecifikation: Erfaren specialist inom endokrinologi. Krav är att kunna tjänstgöra regelbundet inkl. att ha mottagning kontinuerligt. Till mottagningen kommer kroniska patienter med olika sorters sjukdomar i det endokrina systemet, därav stor vikt av kontinuitet.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör.

Som konsultläkare kan du välja hur mycket du vill arbeta och hur du vill arbeta. Du kan arbeta mycket under en period för att sedan ta långledigt, arbeta varannan vecka för att kunna umgås med barnen om du är ”varannan-vecka-förälder” eller kanske arbeta på nätterna för att frigöra dagarna. Du styr själv över din arbetstid och fritid. Du väljer själv om du vill arbeta som anställd eller som underleverantör om du har eget bolag.

Låter uppdraget intressant?  Använd formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef för mer information.

 

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.