Tillbaka till uppdragslista

Barnsjuksköterska till norra Sverige för hyruppdrag 2020

SÖK OMGÅENDE – KORT SVARSTID

Är du barnsjuksköterska och vill jobba med bra lön och goda villkor? Varför inte kombinera detta med att se våren blomstra i vacker miljö! Vi söker dig som jobbar inom barnsjukvård och som vill arbeta på en trevlig  klinik i norra Sverige på hyruppdrag under våren 2020. Har du har erfarenhet av prematurer och äldre barn så är det meriterande.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig.
Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.

Låter just detta uppdrag intressant ska du söka idag. Uppdraget ska tillsättas omgående så det brådskar. Sök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.