Tillbaka till uppdragslista

Barnpsykiatriker till Stockholmsområdet 2020

Vi söker dig som är specialist inom barn- och ungdomspsykiatri. Det gäller uppdrag i Stockholmsområdet som ska tillsättas omgående och fram till maj 2020.

Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år och deras närstående psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningarna erbjuder ett brett bedömnings- och behandlingsutbud utifrån olika teoretiska synsätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bedömning, utredning och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Du tillhör ett behandlingsteam där arbetet sker i nära samarbete med mottagningens sjuksköterskor, psykologer, kuratorer samt administratörer.

Vi söker en person som har ett brett barn- och ungdomspsykiatriskt intresse, med öppenhet för den biopsykosociala komplexitet som är vårt gemensamma arbetsfält. Du är en god kliniker med ett etiskt och professionellt förhållningssätt.
Du bör vara uppgiftsorienterad och ansvarstagande men samtidigt lyhörd och kommunikativ. Du har social kompetens och därmed lätt för att få kontakt med barn och ungdomar och deras familjer. Eftersom arbetet på mottagningen bygger på ett stort engagemang och en stark kollegial gemenskap är det viktig med samarbetsförmåga, liksom ett intresse för att vara med i arbetet med att utveckla verksamheten.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.