Tillbaka till uppdragslista

Barnmorskor till BB-avd. och förlossning i Helsingborg för sommaruppdrag

Hyruppdrag 7/6-29/8 2021 för erfaren barnmorska som vårdar kvinnor med komplikationer under graviditeten och/eller förlossningen och som därför har behov av mer omfattande sjukhusvårdande insatser. Ansvarar även för nyförlösta kvinnor och deras barn.  Dag/Kväll/Natt med möjlighet till renodlad nattjänstgöring. Helgtjänstgöring är ett krav.

Hyruppdrag 7/6-29/8 2021 för erfaren förlösande barnmorska. Dag/Kväll/Natt med möjlighet till renodlad nattjänstgöring. Helgtjänstgöring är ett krav.

Som bemanningsbarnmorska erbjuder vi dig en hög och marknadsmässig lön, beroende på din erfarenhet och på uppdraget. Vi har kompletta försäkringar för dig till, från och under uppdraget. Arbetar du på annan ort så hjälper vi dig gärna med boende och resor. Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg under dina uppdrag så du får en personlig kontakt som guidar, hjälper och stöttar dig hela vägen.

Uppdragen tillsätts löpande. Varmt välkommen att söka direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.