Tillbaka till uppdragslista

Arbetsledande sjuksköterska för vaccinatörer i Västernorrland

Hyruppdrag för sjuksköterska med erfarenhet av arbetsledarroll och vaccination. B-körkort är ett krav. Uppdragsstart omgående och till 31/8 2021. Du ska som teamledare för ett vaccinationsteam vara delaktig i den dagliga styrningen tillsammans med lokala samordnare. Utifrån denna leda och fördela arbetet med vaccinatörerna på den enhet man ansvarar för. Övergripande ansvar för att arbetet på den vaccinationsenheten. Att flödet fungerar utifrån patient- och personalsäkerhet i fråga om risk för smittspridning. Att kommunicera med lokala samordnare, enhetschef, IT, värdar och andra aktörer under arbetsdagen.

Du ska ha tidigare erfarenhet av vaccinering. Kännedom om de olika vaccinen för Covid-19 samt vana av systemet Mitt vaccin Sjuksköterska med erfarenhet av arbetsledarroll och vaccination. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad och kunna hantera oväntade situationer då vaccinationsarbetet är en ständigt levande och föränderlig process. Du ska ha stor erfarenhet av patientnära arbete under pandemin det senaste året samt vana att jobba med erforderlig skyddsutrustning och hygienrutiner för att förhindra smittspridning.

Vaccinationsenheterna i vårdområde söder är placerade i Härnösand, Timrå, Sundsvall, Njurunda, Liden, Matfors, Stöde, Fränsta och Ånge. Placeringen kommer att växla under uppdraget och efter behov.

Som konsultsjuksköterska hos oss får du bra ersättning och trygga villkor. Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det? Välkommen med din ansökan direkt via formuläret nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.