Tillbaka till uppdragslista

Anestesisjuksköterskor till operationsteam till Luleå för höst- och vinteruppdrag

Hyruppdrag vecka 45-53 2020 för anestesisjuksköterskor och operationssjuksköterskor med minst 5 års specialisterfarenhet. Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Baskunskaper gärna i flera specialiteter. Allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material.

Som konsultsjuksköterska hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det? Välkommen med din ansökan direkt via formuläret nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.